Seniorhjelpen

Er et privat tilbud til deg som ønsker et aktivt liv enten det er for deg selv, et familiemedlem, ektefelle eller venn.

Les mer
seniorhjelpen er for deg som ønsker et fortsatt aktivt liv

Tjenesten drives av erfarne fagpersoner som sykepleiere og psykolog og personer som har erfaring fra pleie og omsorg. Seniorhjelpen vil være et godt tilskudd til de tjenestene du allerede har – et bidrag til å opprettholde god livskvalitet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om muligheter og pris. Vi skreddersyr tjenesten og tilpasser den til ditt/deres behov.

Seniorhjelp tjenester

Hjemmehjelp

Du kan leie hjemmehjelp til langvarige oppdrag eller til julevask og andre mindre permanente praktiske oppdrag.

Kontakt oss

Hjemmesykepleie

Du kan leie erfaren sykepleier eller hjelpepleier i de fasene av livet hvor du har behov for helsehjelp utover det det offentlige tilbyr.

Kontakt oss

Sosialt samvær

Trenger du en å prate med? Vil du ut på tur? Kanskje har du lyst til å gjøre huslige sysler som baking eller matlaging og savner noen å gjøre det sammen med?

Kontakt oss

Aktiviteter

Vi kan gå tur sammen med deg, gå på kino eller i teater. Eller kanskje har du lyst til å prøve bowling eller gå på kafé? Trenger du hjelp til handleturen eller tannlegebesøket?

Kontakt oss

Pårørendeskole

Vi tilbyr kurs for pårørende til personer med demens. Kursene holdes av sykepleiere med lang erfaring fra omsorg til personer med demens fra både institusjon og hjemmesykepleie.

Kontakt oss

Avlastning i hjemmet

Dette er et tilbud til pårørende som kan trenge et pusterom og mulighet til å delta i aktiviteter eller annet utenfor hjemmet.

Kontakt oss

Avlastning i bolig

Dette er et tilbud til deg som ønsker avlastning utenfor hjemmet slik at du kan ta del i aktiviteter i trygg forvissning om at din kjære er i trygge hender.

Kontakt oss

Kontakt oss om Seniorhjelp

Ring oss på (+47) 417 66 933 eller bruk kontaktskjemaet under.

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.