Bli kjent med vår miljøarbeider: Caroline

Miljøarbeider Caroline Liane Hansen

Caroline Liane (24) bor på Borgenhaugen i Sarpsborg og jobber som miljøarbeider i Havna Omsorg. Når hun ikke er på jobb liker hun å være med familie og venner, i tillegg til at hun er en erfaren ATV-kjører – en hobby hun har hatt siden hun var bare 4år gammel!

Caroline beskriver seg selv som en positiv og livlig ung dame som verdsetter trivsel og velvære for de rundt seg. Med en sprudlende personlighet er hun alltid klar for å få andre til å le og beskriver seg selv som en slags klasses klovn. Hun er en ivrig utfordrer som aldri sier nei til en ny opplevelse, en genuin optimist som ser på livet med et positivt blikk, og med en overbevisning om at ting alltid vil ordne seg trives hun godt i rollen som miljøarbeider – som hun har hatt siden oktober 2022.

Miljøarbeider

Jobben som miljøarbeider fikk hun anbefalt av en familievenn, og angrer ikke et sekund på at hun valgte å ta kontakt med Havna Omsorg for å høre om de hadde noen ledige stillinger.

«Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med mennesker og hjelpe andre i hverdagen (…)»

Caroline Liane Hansen

I sin rolle som miljøarbeider har hun ansvar for å skape trygghet og gode dager for brukerne av Havna Omsorg, i tillegg deltar hun aktivt på messer der hun bidrar til å formidle hva Havnas verdier er. Hennes ekspertise innen sektoren blir tydelig gjennom hennes omsorgsfulle holdning, evnen til å spre gleden og samarbeidsviljen.

En typisk arbeidsdag

Caroline lever i øyeblikket – hennes typiske arbeidsdag er alltid variert og aldri lik den forrige. Hun trives i det skiftende landskapet arbeidet hennes byr på. Gjennom arbeidet får Caroline muligheten til å vise frem sine beste egenskaper ved å være seg selv. Hennes mest givende øyeblikk kommer når hun vet at hun har bidratt til å forbedre noens hverdag. Samtidig står hun overfor utfordringen av det uforutsigbare – det å aldri vite hva dagen vil bringe. Men i fellesskap med hennes gode team finner de alltid løsninger sammen.

«Jeg brenner for at alle skal ha en verdig hverdag og et godt og innholdsrikt liv»

Caroline Liane Hansen

Havna som arbeidsplass

Havna Omsorg, for Caroline, betyr mangfold og spenning i hverdagen. Jobben som miljøarbeider innebærer en stadig skiftende arbeidshverdag som er langt fra ensformig. Hun nyter å lære og oppleve noe nytt nesten hver dag hun er på jobb. Miljøet er som en trygg havn. En variert gruppe kolleger jobber mot samme mål – å skape en koselig og trygg hverdag. Ledelsen møter ansatte med forståelse og tar vare på dem som individer, noe som gir en ekstra dimensjon til arbeidskulturen.

«Havna sørger for at du blir ivaretatt og sett for den du er, og de møter deg med forståelse (…)»

Caroline Liane Hansen

Havna Omsorg er en liten organisasjon med et stort hjerte. Caroline mener at Havna virkelig bryr seg om å tilrettelegge trygge rammer for både brukere og ansatte. Firmaet gir omsorg og forståelse, og er ikke redde for å ta i et tak for å gjøre hverdagen best mulig for alle involverte. Med en overbevisning om at de virkelig ser og ivaretar den enkeltes behov, anbefaler Caroline Havna Omsorg som en tjenesteleverandør som setter hjertet i alt de gjør.

Ønsker du å bli en del av Havna Omsorg? Se hvilke ledige stillinger vi har akkurat nå!