Havna Omsorg har tjenestekonsesjon i Holmestrand kommune!

Havna Omsorg har Tjenestekonsesjon i Holmestrand kommune

Det er med stort engasjement vi meddeler at vi har mottatt tjenestekonsesjon i Holmestrand. Konsesjonen er en formell tillatelse om å utføre tjenester i Holmestrand, og vi inngår stolt et samarbeid med kommunen. Holmestrand er en kommune og by i landskapet Vestfold i Vestfold og Telemark fylke.

BPA

Havna Omsorg er en personlig BPA-leverandør hvor du som arbeidsleder og dine assistenter har tett og god oppfølging når du trenger det. Vi har 15 års erfaring med BPA, og vet hvordan vi kan bistå deg i å opprettholde og utvikle et selvstendig og meningsrikt liv. Havna Omsorg tilbyr BPA-tjenester for voksne og barn.

Bo- og omsorgstjenester

Havna Omsorg tilbyr bo- og omsorgstjenester for individer med psykiske og somatiske lidelser, og/eller psykisk utviklingshemming. Videre jobber vi med personlig demensomsorg, og tilbyr avlastningstjenester.

Barnevern

Havna Omsorg er opptatt av en helhetstenkning på utvikling og samhandling når det kommer til barn og unge. Hos oss finner du barnevernstjenester som institusjon, fosterhjem og avlastning, og vi bistår med veiledning og ettervern.

Om Havna Omsorg

Havna Omsorg symboliserer en trygg havn å høre til. Vår visjon er at alle som bor og arbeider hos oss skal oppleve trivsel, glede og vekst i et varmt og trygt miljø. Virksomheten er preget av høy faglig kvalitet og integritet, og vi har bruker i fokus til enhver tid. Havna Omsorg holder til i Tomter i Indre Østfold.

Les mer om oss her.

Har du spørsmål? Se vår kontaktinformasjon, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.