Havna Omsorg har tjenestekonsesjon i Indre Østfold kommune!

Havna Omsorg har Tjenestekonsesjon i Indre Østfold kommune

Indre Østfold er en kommune i regionen Indre Østfold i Viken fylke. Det er en glede å kunne fortelle at vi har fått tjenestekonsesjon i Indre Østfold. Havna Omsorg inngår stolt et samarbeid med kommunen.

BPA

Har du behov for BPA-tjenester i Indre Østfold? Vi er en nær leverandør, med god oppfølging til alle døgnets tider. Vi har 15 års erfaring med BPA og tilrettelegging for både voksne og barn. Vi brenner for BPA ordningen og blir veldig glad om du tar kontakt.

Bo- og omsorgstjenester

Havna omsorg har lang erfaring med å tilrettelegge bo- og omsorgstilbud til mennesker med komplekse sammensatte behov. Havna Omsorg tilbyr bo- og omsorgstjenester for individer med psykiske og somatiske lidelser, og/eller psykisk utviklingshemming. Videre jobber vi med personlig demensomsorg, og tilbyr avlastningstjenester.

Barnevern

Havna Omsorg er opptatt av en helhetstenkning på utvikling og samhandling når det kommer til barn og unge. Hos oss finner du barnevernstjenester som institusjon, fosterhjem og avlastning, og vi bistår med veiledning og ettervern.

Om Havna Omsorg

Havna Omsorg symboliserer en trygg havn å høre til. Vår visjon er at alle som bor og arbeider hos oss skal oppleve trivsel, glede og vekst i et varmt og trygt miljø. Virksomheten er preget av høy faglig kvalitet og integritet, og vi har bruker i fokus til enhver tid. Havna Omsorg holder til i Tomter i Indre Østfold.

Les mer om oss her.

Har du spørsmål? Se vår kontaktinformasjon, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.