Havna Omsorg har tjenestekonsesjon i Råde kommune!

Vi har fått tjenestekonsesjon i Råde kommune. Dette vil si at vi har en formell tillatelse om å utføre tjenester i Råde, og dette er vi stolte av. Råde befinner seg i Østfold mellom byene Moss, Sarpsborg og Fredrikstad.

BPA

Havna Omsorg skal være en personlig BPA-leverandør hvor arbeidsleder og assistenter har tett og god oppfølging når det er behov for det. Havna Omsorg har jobbet med BPA i 15 år, og vet hvordan vi kan bistå deg i å opprettholde og utvikle et selvstendig og meningsrikt liv. Vi tilbyr BPA-tjenester for voksne og barn.

Bo- og omsorgstjenester

Havna Omsorg tilbyr bo- og omsorgstjenester for individer med psykiske og somatiske lidelser, og/eller psykisk utviklingshemming. Vi jobber også med personlig demensomsorg, samt avlastningstjenester.

Barnevern

Ut fra det utviklingspsykologiske grunnsyn ser vi på relasjon og tilknytning som primær betingelse for at barn utvikler stabile indre strukturer for sine erfaringer og tolkninger av det de møter. Hos oss finner du barnevernstjenester som institusjon, fosterhjem og avlastning, og vi bistår med veiledning og ettervern.

Om Havna Omsorg

Havna Omsorg symboliserer en trygg havn å høre til. Vår visjon er at alle som bor og arbeider hos oss skal oppleve trivsel, glede og vekst i et varmt og trygt miljø. Virksomheten er preget av høy faglig kvalitet og integritet, og vi har bruker i fokus til enhver tid. Havna Omsorg holder til i Tomter i Indre Østfold.

Les mer om oss her.

Har du spørsmål? Se vår kontaktinformasjon, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.