Havna Omsorg har tjenestekonsesjon i Fredrikstad kommune!

Vi er glade over å kunne meddele at vi har fått tjenestekonsesjon i Fredrikstad kommune. Konsesjonen er en formell tillatelse om å utføre tjenester i Fredrikstad, som er en kommune i landskapet Østfold i Viken fylke på Østlandet i Norge.

BPA

Havna Omsorg tilbyr BPA tjenester for alle aldersgrupper, og vi er en nær og personlig leverandør. Vi har 15 års erfaring med BPA, og er opptatt av at våre BPA-tjenester skal gi et selvstendig og aktivt liv i og utenfor hjemmets fire vegger.

Bo- og omsorgstjenester

Vi tilbyr en rekke bo- og omsorgstjenester for individer med behov for det. Havna Omsorg jobber med mennesker med psykiske og somatiske lidelser, psykisk utviklingshemming, personlig demensomsorg, og avlastningstjenester.

Barnevern

Havna Omsorg er opptatt av en helhetstenkning på utvikling og samhandling når det kommer til barn og unge. Hos oss finner du barnevernstjenester som institusjon, fosterhjem og avlastning, og vi bistår med veiledning og ettervern.

Om Havna Omsorg

Havna Omsorg symboliserer en trygg havn å høre til. Vår visjon er at alle som bor og arbeider hos oss skal oppleve trivsel, glede og vekst i et varmt og trygt miljø. Virksomheten er preget av høy faglig kvalitet og integritet, og vi har bruker i fokus til enhver tid. Havna Omsorg holder til i Tomter i Indre Østfold.

Les mer om oss her.

Har du spørsmål? Se vår kontaktinformasjon, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.