Havna Omsorg har tjenestekonsesjon i Hvaler kommune!

Vi ønsker å meddele at vi har mottatt tjenestekonsesjon i Hvaler – dette er vi veldig stolte over! Konsesjonen er en formell tillatelse om å utføre tjenester i Hvaler, som er en øykommune i landskapet Østfold i Viken fylke på Østlandet i Norge. 

BPA

Våre BPA-tjenester gir et selvstendig og aktivt liv i og utenfor hjemmets fire vegger. Vi er en personlig BPA leverandør, med 15 års erfaring. Vi vet hvordan vi kan bistå deg i å opprettholde og utvikle et selvstendig og meningsrikt liv. Du vil oppleve at du kan nå oss hele døgnet, hele uken dersom du har behov for det. 

Bo- og omsorgstjenester

Havna omsorg har lang erfaring med å tilrettelegge bo- og omsorgstilbud til mennesker med komplekse sammensatte behov. Vi tilbyr bo- og omsorgstjenester for individer med psykiske og somatiske lidelser, og/eller psykisk utviklingshemming. Havna Omsorg jobber også med personlig demensomsorg, og tilbyr avlastningstjenester.

Barnevern

Havna Omsorg er opptatt av en helhetstenkning på utvikling og samhandling når det kommer til barn og unge. Hos oss finner du barnevernstjenester som institusjon, fosterhjem og avlastning, og vi bistår med veiledning og ettervern.

Om Havna Omsorg

Havna Omsorg symboliserer en trygg havn å høre til. Vår visjon er at alle som bor og arbeider hos oss skal oppleve trivsel, glede og vekst i et varmt og trygt miljø. Virksomheten er preget av høy faglig kvalitet og integritet, og vi har bruker i fokus til enhver tid. Havna Omsorg holder til i Tomter i Indre Østfold.

Les mer om oss her.

Har du spørsmål? Se vår kontaktinformasjon, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.