Fritt leverandørvalg i Indre Østfold

Fritt leverandørvalg i Indre Østfold

Nå har innbyggerne i regionen enda en grunn til å glede seg. Fritt leverandørvalg innenfor Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er en realitet. Det gir deg muligheten til å forme din egen omsorgsreise i tråd med dine unike behov og ønsker. 


BPA er en tjeneste som gir personer med nedsatt funksjonsevne muligheten til å styre sin egen omsorg og assistanse. Dette er en uvurderlig tjeneste som gir en uavhengig livsstil for mange. Nå blir den enda mer tilpasset takket være fritt leverandørvalg. 

Hva betyr dette for deg som innbygger i Indre Østfold som er avhengig av BPA? Det betyr at du nå har rett til å velge den tjenesteleverandøren som best passer dine behov og preferanser. Dette gir deg enestående kontroll over ditt eget liv og din egen omsorg. Det gir deg muligheten til å bygge et team av assistenter som du har tillit til og som forstår dine behov.

Her er noen fordeler med fritt leverandørvalg:

Individuell tilpasning: med fritt leverandørvalg kan du skreddersy din omsorgsplan og velge tjenesteleverandører som er eksperter på dine spesifikke behov.

Bedre kontroll: du har mer kontroll over ditt eget liv og kan styre hvem som gir deg assistanse og når. 

Konkurransedyktige tjenester: konkurranse mellom tjenesteleverandører kan føre til forbedret kvalitet og variasjon i BPA-tjenestene som tilbys. 

Personlig assistent-team: du kan bygge et team av assistenter som du har tillit til og som forstår dine preferanser og rutiner. 

For tjenesteleverandører som er dedikert til å tilby BPA, som eksempelvis Havna Omsorg, gir fritt leverandørvalg muligheten til å vise sin forpliktelse til å tilby personlig og tilpasset omsorg. Dette gir tjenesteleverandører stimulans til å konstant forbedre sine tjenester og imøtekomme de spesifikke behovene til deres kunder. 

Som innbygger i Indre Østfold er det viktig å bli informert om dine rettigheter og muligheter når det gjelder BPA og fritt leverandørvalg. Kontakt Havna Omsorg for å forstå hvordan vi kan hjelpe deg med å skape en skreddersydd BPA-plan som passer dine behov og ønsker! Sammen kan vi forme en mer inkluderende og uavhengig fremtid. 

Kontakt Havna Omsorg.

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.